browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

35 graden…

Posted by on 30 mei 2024

Donderdag, 30 mei 2024.

Peter heeft op internet ,20 minuten rijden met de auto, een nieuw strandje ondekt. De plaats heet San Juan de la Terreros. We zijn er gistermorgen heen gereden.

We hebben er wat rond gelopen, en zagen dat er restaurantjes waren. Dus intressant om er een keer met de stoelen mee, een keer een paar uur te gaan zitten. De parasol die bij de villa staat nemen we dan mee, anders verbrand je binnen een half uur.

De auto kan je vlakbij parkeren, geen parkeerkosten die je hier moet betalen.

We zijn terug gereden en boodschappen gaan halen. Bij de villa aangekomen, was het gelijk alles in de koelkast stoppen, omkleden en het zwembad in gaan. Heerlijk!

Voordat we de villa in willen gaan om ons te gaan omkleden, zien we een groen beest zitten aan de zijkant van de deur, een kameleon. Op een stukje hout brengt Peter de kameleon naar de bosjes.

Vandaag, donderdag, is het 35 graden. Een warme dag vandaag, komende dagen wordt het iets koeler. na de koffie en een boterham gaan we richting de Carrefour. Ook willen we ergens een goedkope 2e parasol kopen voor op het strand. Helaas heeft Monique er niet nog een liggen die we kunnen lenen.

Bij een Asia winkel kopen we een parasol voor 10 euro! Op naar de Primark. Niet verwacht dat we er iets zouden vinden maar ik loop de winkel uit met een tasje met 2 pyama shorts plus topjes. Het is echt warm nu aan het worden, dus gauw richting de villa en omkleden en buiten in de schaduw zitten.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *