browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Zonnig!

Posted by on 14 juni 2024

Vrijdag, 14 juni 2024.

Vandaag onze laatste dag in de villa. De dag begon met bewoking, maar paar uur later kwam de zon door de wolken heen.

Bijna alles is ingepakt. Het een en ander al in de afval containers beneden aan de berg gegooid, waaronder ook de airfryer. Alleen de koelkast/vriezer dingen die over blijven verdwijnen morgen nog in de containers.

We drinken eerst cappu voordat we plannen hebben om de deur uit te gaan. We rijden eerst naar de haven en kijken of we daar vanmiddag gaan lunchen bij een restaurant. Alle tafels staan in de zon, dus dat lijkt ons niet zo verstandig om te doen. We rijden naar een restaurant die Monique ons heeft aangeraden. Nederlandese eigenaars, en ze beheren het sinds afgelopen december. Vrijdag is kibbeling ( lekkerbekje) dag hoorden we al van Monique. We besluiten voor de lekkerbekjes te gaan. Eerst hadden we een schnitsel besteld, maar de eigenaar zei, de vis is echt goed, ik zou die nemen. Spijt hebben we zeker niet gehad. Het was heerlijk! Een dieet cola en een bierje erbij, totale kosten, buiten de fooi, 28 euro! Dat hadden we eerder moeten weten, dat het daar zo lekker eten is. We rijden terug naar de villa. We spuiten ons nog even met olie in en gaan op het randje van het zwembad zitten. 33 graden is het vandaag. Na een half uur gaan we uit de zon, want we willen niet verbranden. Eind van de dag gaan we de auto in laden zodat we morgen rond 9 a 10 uur gaan rijden. We willen s avonds om 21.00 uur op onze overnachtings plek aankomen. 1000 km verder. Er is wel regen verwacht, maar gelukkig rijden we nu overdag.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *