browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Weer thuis.

Posted by on 17 juni 2024

Maandag, 17 juni 2024.

De terugreis verliep zeker in het begin vlotjes. Koffie en genoeg drinken hadden we bij ons. De kipnuggets die we in de vriezer nog over hadden, hadden we de avond voor vertrek in het electrische oventje gebakken, het gas was op, en mee genomen in de koelbox.

Het was redelijk rustig op de weg. Het weer zat mee, geen regen gelukkig. De overnachting was al geboekt. Een prima kamer met gelukkig airco. We hadden allebei een pizza besteld, die heerlijk was. Ik een Margaritha en Peter een met 4 verschillende soorten kaas.

Tot onze stomme verbazing krijgen wij de pizza ’s op. Vrij snel doen we het licht uit want we willen morgen vroeg, om 8 uur weer gaan rijden.

Na een beroerde nacht voor mij, een uur geslapen, ging de wekker om half 8. Ik zet cappu, apparaat hadden we bij ons, en ook voor onderweg mee te nemen. Uiteindelijk rijden we om kwart over 8 weg. Alles gaat vlotjes tot Luxemburg. Daar begint file een. In Belgie was het helemaal rampzalig, Bij Brussel hebben we anderhalf uur file gehad. Wegwerkzaamheden stond er op de borden. Niemand zien werken aan de weg, maar zondag is zondag voor de Belgen. Ik geef ze geen ongelijk. Bij de eeste tankstop na Luxemburg, hebben we bij een restaurant, soort la Place, overheerlijke pistoletjes gekocht. allebei namen we met kip. Heerlijk!

Na de file verliep de terugreis weer vlot en kwamen we om half 10 in Voorburg aan.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *